zajezdnia_bg3
zajezdnia_bg1
zajezdnia_bg4
1 2 3

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych.

Jeśli nie zablokujesz tych plików w swojej przeglądarce, oznacza iż zgadzasz się na ich użycie. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.

Zrozumiałem

Szefem Kuchni w Starej Zajezdni jest Janusz Kwaśny. Ma krakowskie korzenie - tu ukończył gastronomiczną szkołę i od 15. roku życia gotuje z ogromną pasją i zamiłowaniem.

Doświadczenie zdobywał w renomowanych hotelach i restauracjach w Polsce i w Szkocji. Był szefem kuchni między innymi w hotelach Andel’s, Swing i w Pałacu Śmiłowice.
Inspiruje go tworzenie nowoczesnej kuchni polskiej wzbogaconej nieoczekiwanymi dodatkami, jak i sposobem jej przyrządzania oraz podania. Jego najbardziej popisową potrawą są ryby, sławne już w krakowskich kręgach kulinarnych.
Jako szef kuchni z powodzeniem zarządza kilkunastoosobowym zespołem, który jest w stanie przygotować zarówno kolacje galowe dla kilkuset osób, piwne biesiady czy przyjęcia okolicznościowe.
Wolne chwile, spędza ze swoją rodziną – żoną Dominiką i synem Ignacym, oczywiście również razem gotując.

Zapraszamy na kulinarną podróż do Starej Zajezdni w Krakowie.
Do Zajezdni pełnej smaków i aromatów.

  





Copyright © 2015 Stara Zajezdnia Kraków by DeSilva. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt: 2infinity
facebook Google+ e-mail